RÖGZÍTETT TELJES FOGSOR
AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUM

3-5 Nap Alatt!
+36 30 298 2939

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tájékoztatja az iliDent.com honlap szolgáltatásait igénybe vevőket arról, hogy a honlap tulajdonosa, iliDent Páciens Koordinátor (továbbiakban iliDent), hogyan kezeli a páciensek által, a koordinálásukhoz szükséges, önként megadott személyes adatokat. Ezek az adatok: Név, Cím, Telefonszám, eMail cím és rövid Panasz leírás.

Adatkezelés menete:
A látogató által önként megadott, fogászati kezeléséhez szükséges, fentebb részletezett adatokat a rendszer eMail-ben megküldi az iliDent üzemeltetőjének, aki a személyes adatokat tartalmazó eMail-t változatlan formában továbbítja a kezelést végző intézményhez, szakorvoshoz. Az így továbbított adatok kezelése és védelme a továbbiakban az adott intézmény, illetve szakorvos feladata és felelőssége. 

Az iliDent személyes adatot nem dolgoz fel és nem tárol, csupán adat továbbítást végez!

Az adat továbbítást végző Neve: iliDent Páciens Koordinátor; Telefonszáma: +36 30 298 2939

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY JOGA VAN TILTAKOZNI A SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE ELLEN!

Ha Ön a jelen Adatkezelési Nyilatkozat ismeretében igénybe veszi szolgáltatásunkat (Páciens Koordináció) akkor az EU Parlament 2016/679 sz. Rendeletének 32. bekezdése, valamint a 4. cikk 11. pontja alapján hozzájárul személyi adatai kezeléséhez és továbbításához.

Amennyiben úgy érzi, hogy nem a fentebb leírt módon kezeljük személyes adatait, amit a fentebb megadott módon a tudomásunkra hoz, de mi nem tettük meg a kérésének megfelelő módosításokat, joga van panaszt tenni az adatkezelésünket illetően. Ezt az alábbi címen teheti meg: Nemzeti Adatvédelmi és Információ Szabadság,

Ha a jelen Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
iliDent Páciens Koordinátor –